Bijverzekering

De vergoeding die u ontvangt van de vereniging dekt niet de totale kosten van de uitvaart. De gemiddelde uitvaart kost in Nederland tegenwoordig minimaal tussen de € 2.000,- en € 4.000,- voor een crematie en tussen de
€ 7.000,- en € 8.000,- voor een begrafenis. Het genoemde bedrag voor begraven is inclusief grafdekking.

Voor de kosten die niet vergoed worden, kunnen de leden zich bijverzekeren. De Drentse Bond van Uitvaartverenigingen heeft een overeenkomst met Yarden.

Via de Yarden button hieronder of deze link kunt u als lid van Uitvaartvereniging 2e Exloërmond e.o. een polis aanvragen. U krijgt dan 2 maandpremies korting met een maximum van € 30 per verzekerde. Deze korting wordt automatisch verrekend.

Contactpersoon Yarden is dhr. E. Tinge, tel. 06 – 45 70 23 62, e-mail: eddy.tinge@yarden.nl.